Reviews

Dennis van Ombergen
Kwantum
Foto Jeroen Vonck
Foto Henk Schoofs
Dennis van Ombergen -Project ontzorger bouwkundig tekenwerk

“Bij een grote sportschool verbouwing was Lianne projectmanager. Naast de planning, was ze ook proactief met het verzamelen van de benodigde informatie. Ze is sociaal en leergierig. De samenwerking was zeer goed. Voor een volgend project vraag ik haar zeker weer.”

 Barbara Maarschalkerweerd – Formulemanager Kwantum

“Lianne is een energieke en betrokken aanpakker die verantwoordelijkheid neemt. Ze stapte op een al rijdende trein met meerdere teams voor een nieuw winkelconcept voor Kwantum. Op professionele wijze won ze binnen no time het vertrouwen en leerde ze de organisatie-eigen-processen. Ze heeft de aansturing van diverse processen in goede banen geleid met oog voor mens en resultaat. Ze bekijkt processen kritisch en toetst ze aan de praktijk.”

Jeroen Vonck – Owner Jezz Projectmangement

“Een echte People manager die geen uitdaging uit de weg gaat en het proces voor de klant zeer goed kan vlot trekken. Deze dame weet waar ze het over heeft.”

Henk Schoofs – Accountmanager Questo reclame

“Met Lianne aan het roer heb je geen beren meer op de weg tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Alles is prima, duidelijk en op tijd gepland en geregeld. Daarnaast is ze erg nauw betrokken bij de mensen op locatie en is ze niet te bescheiden om iets te leren van alle voorhanden werkzaamheden om haar kennisgebied te verbreden.”  

Scroll naar top