Reviews

Pieter Kruik – head of design & build Fit For Free en Sportcity

“Lianne is als ondernemer een betrouwbare partner gebleken bij de totstandkoming van een aantal complexe projecten bij SportCity en Fit For Free. In je rol als project- en procesmanager heb je gezorgd dat projecten op tijd en binnen budget zijn afgerond. Je hebt dit gedaan op een gestructureerde wijze waarin je met je communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen goed inspeelt op de verschillende fases van een project met al haar belanghebbenden. Verder ben je naast je zakelijke kwaliteiten ook gewoon een goed en leuk mens, en hierdoor van grote waarde voor elke opdrachtgever in de toekomst.

Mark Noldus – projectmanager Fit For Free en Sportcity

“Wij maken inmiddels enige tijd gebruik van de diensten van Lianne en dit bevalt ons super goed.
Lianne bereidt voor ons diverse projecten voor en voert deze vervolgens ook uit.
Zij staat continue in contact met de verschillende afdelingen en externe leveranciers waardoor de projecten soepel verlopen.
Lianne heeft continue de focus op het gehele proces en weet dit middels uitgebreide procesplanningen goed inzichtelijk te maken voor alle betrokken partijen”

Dennis van Ombergen
Dennis van Ombergen -Project ontzorger bouwkundig tekenwerk

“Bij een grote sportschool verbouwing was Lianne projectmanager. Naast de planning, was ze ook proactief met het verzamelen van de benodigde informatie. Ze is sociaal en leergierig. De samenwerking was zeer goed. Voor een volgend project vraag ik haar zeker weer.”

Kwantum

 Barbara Maarschalkerweerd – Formulemanager Kwantum

“Lianne is een energieke en betrokken aanpakker die verantwoordelijkheid neemt. Ze stapte op een al rijdende trein met meerdere teams voor een nieuw winkelconcept voor Kwantum. Op professionele wijze won ze binnen no time het vertrouwen en leerde ze de organisatie-eigen-processen. Ze heeft de aansturing van diverse processen in goede banen geleid met oog voor mens en resultaat. Ze bekijkt processen kritisch en toetst ze aan de praktijk.”

Foto Jeroen Vonck

Jeroen Vonck – Owner Jezz Projectmangement

“Een echte People manager die geen uitdaging uit de weg gaat en het proces voor de klant zeer goed kan vlot trekken. Deze dame weet waar ze het over heeft.”

Foto Henk Schoofs
Henk Schoofs – Accountmanager Questo reclame

“Met Lianne aan het roer heb je geen beren meer op de weg tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Alles is prima, duidelijk en op tijd gepland en geregeld. Daarnaast is ze erg nauw betrokken bij de mensen op locatie en is ze niet te bescheiden om iets te leren van alle voorhanden werkzaamheden om haar kennisgebied te verbreden.`

Ik werk met Lianne samen bij deFormuleBouwers. Lianne is binnen deze club van vrouwelijke ZZPers de organisator, bewaker van taken en processen, en onmisbaar netwerker. Een aanpakker met oog voor detail en niet aflatende energie die overslaat op degenen met wie zij werkt. Een teamplayer, die ook niet nalaat de leiding te nemen als dat nodig is.

Sinds vorig jaar werk ik met Lianne samen voor het project “Plint” in Leidsche Rijn centrum. Hier werken we in opdracht van A.S.R. real estate om bij een aantal winkels de winkelbeleving aan de voorkant te optimaliseren, om klanten te inspireren en de omzet te verhogen.

Het is ontzettend fijn om met Lianne te werken. Lianne is expert in haar vak en erg professioneel. Waarbij ze voor mij echt de gouden combinatie is om mee te werken. Waar mijn creativiteit en design stopt, pakt zij het naadloos over zodat het uitgevoerd wordt zoals bedacht. Ze houdt hierbij goed het overzicht en communiceert met alle partijen, zodat het eindresultaat binnen budget is en naar tevredenheid van de klant.

Daarnaast is ze echt een teamplayer en door haar positiviteit een fijn collega om mee samen te werken.

Ik heb een 8-weekse MBSR-cursus (Mindfulness) bij Lianne gevolgd. De cursus sloot heel goed aan bij mijn wensen. Lianne is een enorm betrokken en professionele trainer, en zelf werkzaam in de commerciële sector als projectmanager. Lianne zorgt ervoor dat de materie van de cursus praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. Ik kan haar cursus van harte aanbevelen!

Scroll naar boven