Projectmanagement

Krachtige concepten maken formules en merken die werken. Daar weet ik alles van. Mijn expertise begint bij het begeleiden van de ontwikkeling van het concept en kan doorgaan tot het omdraaien van de sleutel. Met veel plezier help ik !

Ik haak graag bij aanvang van het project aan om alles in goede banen te leiden. 

Top resultaat binnen deadline & budget

Een gesloten winkel draait geen omzet en kost geld. Je wilt zo’n proces dus in zo min mogelijk tijd voor elkaar krijgen. Zeker bij grote en omvangrijke projecten vraagt dit om een strakke planning, afstemming en expertise. Je wilt dat afdelingen en partijen naadloos op elkaar aansluiten en het concept of de formule binnen budget en op tijd af is. Daar ben ik expert in en dat doe ik met oog voor mens en resultaat.

Geen zorgen, stress en omzetverlies

In mijn werkwijze ben ik de aandrijver die zorgt dat de neuzen dezelfde kant opstaan en dat ze leveren wat we vooraf hebben afgesproken. Hierin neem ik alle betrokken partijen zowel intern al extern mee. Mijn werk is gestructureerd, planmatig en ik ben bovenmatig georganiseerd. Alles moet in één planning vallen waar iedereen op het juiste moment wat doet. Dit vergt aandacht, tijd, inzicht en ‘chasen’ van mensen. Door mijn strakke projectlog weet iedereen waarmee ik werk precies wat ze wanneer moeten doen en met succes. Hierdoor worden deadlines gehaald en wordt stress en omzetverlies voorkomen.

Veel ervaring met complexe projecten

Mijn kennis en ruim 26 jaar retail en sport ervaring liggen op operationeel én commercieel gebied. Zo heb ik gewerkt voor NS retail, Sportcity, Kwantum, Detail Resultgroep, verschillende winkelcentra’s, Fit for Free en het Bijlmer Parktheater. Kortom veel formule en concept ervaring. Je kunt mij inzetten van conceptbegeleiding tot en met realisatie.

Neem contact op! 

Geen zorgen meer, ik stap graag in. 
Ook projecten die uit koers zijn geraakt help ik met plezier. Geloof me: ik regel het voor je tot in de puntjes

Scroll naar boven