Over mij

Hi ik ben Lianne,

Hoe je een concept bouwt, neerzet en nieuw leven inblaast weet ik als geen ander. Zowel functioneel als visueel kijk ik mee naar het hele proces. Daarbij pak ik soms ook de realisatie op in de bouw. Tenslotte wordt een project niet gebouwd achter de computer maar met je poten in de klei. En die praktijk, daar ben ik van. Mijn expertise komt niet van school maar bestaat uit ruim 20 jaar praktijkervaring bij de NS Stations Retail. Als trotse ondernemer en formulebouwer help ik je graag verder. Een ‘trein’ in beweging houden én deadlines halen, dat vind ik heerlijk. Lees ook de reviews van mijn klanten. Beter kan ik het niet zeggen.

Van ijsmeisje naar formulebouwer

Als tiener begon ik met een bijbaantje als ijsverkoper in een Swirlwinkel. Van die ervaring heb ik nog steeds plezier. In de praktijk leerde ik van onder naar boven hoe formules werken. Mijn kennis, ervaring en begeleiding raakt dan ook het hele proces en dat maakt mijn expertise uniek. Merken bouwen, het proces begeleiden, deadlines halen én resultaat boeken. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Zo help ik mensen, teams en bedrijven van idee naar werkelijkheid.

Geen zorgen, alles goed geregeld

Ideeën omzetten naar de praktijk, dat geeft me energie. Bij NS Retail stond ik jarenlang aan de wieg van winkelformules als: Broodzaak, Julia’s, Smullers, Swirl’s en Kiosk. Van de formule ontwikkeling tot aan het uitrollen op de NS stations in Nederland. Die kennis en ervaring gebruik ik nu als ondernemer. Het maakt dat mijn klanten er geen omkijken meer naar hebben en dat alles top geregeld is.


Deadlines halen én ontspannen genieten

Genieten van het leven doe ik graag. In mijn vrije tijd wandel ik, ga ik lekker uiteten of plan ik met mijn gezin, familie of vriendinnen actieve uitjes. Mijn werk bestaat altijd uit het hoog houden van veel ballen. Altijd weer te halen deadlines en tijdsdruk. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen en los te laten. Om mijn energie en balans goed te houden gebruik ik al jaren mindfulness. Daarbij ben ik geschoold mindfulness trainer en leer ik ook andere mensen ontspannen, dingen los te laten en meer te genieten. Ik noem het altijd maar… ik heb een snelle wereld en een langzame wereld. Het beste uit twee werelden. Deze combinatie vind ik dan ook geweldig als ondernemer!

Scroll naar boven