Mindfulness training

Het leven vraagt veel van ons. Zeker voor vrouwen die, net als ik, vol in het leven staan. Elke dag druk met veel verlies van aandacht in het hier en nu. Altijd stress en prikkels om je heen. Dat kan anders. Met veel liefde, aandacht en plezier help ik jou (beter) ontspannen en genieten van het leven met mindfulness.

De voordelen

Doe een 8 weekse mindfulness training

Wanneer: 8 x vrijdagochtend 09.00 uur – 11.30 uur & 1 stilte dag van 9 – 15 uur
Waar: Leidsche Rijn
Groep: maximaal 10 personen
Investering: €475 (incl BTW particulier, excl. btw zakelijk

Wat mindfulness voor je doet

Het leert jou je aandacht te richten op het hier en nu, zonder te oordelen of iets te willen veranderen. Dat geeft meer grip én helpt op een gezonde, stressbestendige en geestelijk fitte manier in het leven te staan. Zowel privé als in je werk brengt het meer focus en creativiteit.

“Je kan de golven niet stoppen, je kan wel leren surfen”

Mindfulness veranderde mijn mindset en leven

Na een burn-out in 2017 wilde ik meer balans en volgde ik zelf een 8 weekse training mindfulness. Dat heeft mijn leven en mindset zo ontzettend positief veranderd, dat ik meer wilde dan alleen mijn ervaring delen. Ik schreeuw het liefst van de daken wat dit voor je kan doen, zodat steeds meer blije, vitale en ontspannen vrouwen de wereld mooier maken. Om de daad bij het woord te voegen ben ik tijdens de corona periode gecertificeerd mindfulness trainer geworden en daarmee is mijn droom nu werkelijkheid.

Kies voor jezelf, maak de verandering

Het is makkelijker dan je denkt. Geloof me ook voor ambitieuze vrouwen is een goede balans tussen privé en zakelijk mogelijk. We zijn gewend door te gaan om aan onze ei- gen verwachtingen en die van buiten te voldoen. Grenzen voelen is lastig, laat staan om ernaar te luisteren. Goed voor jezelf zorgen, daarvoor is geen tijd naast het runnen van een gezin, een baan en een sociaal leven. We willen (te) veel maar ervaren niet meer hoe het is om in dit mooie leven te ontspannen. Powervrouw je bent het waard! Het kan echt anders en ik help je graag.

Neem contact op

Aanmelden voor een training is makkelijk. Stuur even een mailtje, dan plannen we een kennismaking in.

Heb je nog vragen, stel ze gerust ik beantwoord ze graag. Dat kan zowel per e-mail als telefoon.

T: 06 10156643

Certificaten

Scroll naar boven