Kwantum stadswinkel

Een stadswinkel heeft een ander assortiment dan een gewone winkel. Denk daarbij aan producten die niet in grootverpakking maar per stuk te koop zijn. Zodat klanten, ook zonder auto, in het centrum kunnen shoppen. Beperkte ruimte efficient inzetten is hierbij belangrijk. Met veel plezier heb ik meegebouwd aan Kwantums eerste stadswinkel aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam.

Voor dit project heb ik de ontwikkeling van het nieuwe concept begeleid tot aan de openstelling. Mijn rol was alle stakeholders van verschillende interne afdelingen en externe partners aan boord krijgen en de deadline van de opening (toch) halen. Dat is gelukt! 

Het was een uniek project waar ik naast de procesbegeleiding ook de ontwikkeling van een eerste zelfscan kassa’s voor Kwantum onder mijn hoede had.

Barbara Maarschalkerweerd
Barbara Maarschalkerweerd
Formulemanager Kwantum
Lees verder
De afgelopen maanden heb ik intensief in projectvorm gewerkt met Lianne om samen een nieuw winkelconcept voor Kwantum neer te zetten. Lianne stapte op een trein die al was vertrokken met diverse teams. Op professionele wijze won ze binnen no time het vertrouwen van deze teams en wist ze, dankzij haar ervaring in retail, in hele korte tijd kennis over organisatie-eigen-processen tot zich te nemen en de aansturing van de diverse processen in goede banen te leiden met oog voor mens en resultaat. Lianne neemt als projectmanager de processen niet als vanzelfsprekend maar bekijkt deze kritisch en toetst deze continu aan de praktijk. Ze is een energieke aanpakker, gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor haar als persoon en haar dienstverlening.
Scroll naar top