Rebranding Fit For Free naar Sportcity

Van Fit For Free naar Sportcity!

Het hoge woord mag er sinds 12 oktober 2022 uit! Fit For Free is Sportcity geworden. Samen met Pieter Kruik mijn opdrachtgever bij Sportcity hebben we vanaf januari 2022 deze transitie voorbereid. Dit mega leerzame en complexe project heeft mij weer een waardevolle rugzak met kennis opgeleverd. Niet alleen het design is compleet vernieuwd, het huidige brand van Sportcity is in een nieuw jasje gestoken. En dat is niet zomaar iets. Om het design en merk op elkaar aan te sluiten vergt veel tijd, aandacht en vooral heel planmatig en gestructureerd werken. En mocht dat nou precies in onze talent liggen. 

Dit project hebben we van idee tot aan openstelling aan de leden voorbereid. 19 sportclubs zijn in totaal 8 weken rondom de bouwvak vakantie van 2022 gerealiseerd. In een treintje zijn er 3 clubs per week voorzien van het nieuwe design. Een top prestatie! 

De clubs van de volgende fase in de regio Rotterdam, Leiden en Haarlem zijn voorbereid. Nog in het jaar 2022 worden er 8 clubs aangepakt en de rest in kwartaal 1 van 2023. We gaan als een trein in deze fase!

Voor deze opdracht komt mijn rugzak met kennis goed van pas en ben dan ook apetrots dat dit project enorm goed verloopt. En belangrijk! We beleven er plezier aan! 

Kijk mee op Instagram

Scroll naar boven